Το μέλι συντελεί στη μακροβιότητα.Ο Δημόκριτος όταν τον ρώτησαν πώς μπορούν οι άνθρωποι να μην αρρωσταίνουν και να γίνονται μακρόβιοι απάντησε:Απ'έξω λάδι,από μέσα μέλι.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όροι Χρήσης

  Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτόν, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το δικτυακό τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

Πνευματική Ιδιοκτησία
  Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του meli-mele με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος δικτυακού τόπου που περιέχει ανήκουν στο meli-mele. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν τον δικτυακό τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
  Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιονδήποτε συμβόλων, λογότυπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την παραμικρή γραπτή συγκατάθεσή μας.

Προσωπικά Δεδομένα
 Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή, κατά την οποία  θα σας ζητήσουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address). Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα πρέπει να μας δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα και τον αριθμό κάποιου τηλεφώνου σας.
  Η εταιρεία, ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (π.χ. συνεργαζόμενες εταιρείες αποστολής-κουριερ).
  Το meli-mele με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρούμενης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.
  Το meli-mele  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να δημοσιοποιεί τα προϊόντα τα οποία δημιουργεί, τα οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.
  Επίσης, μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά στέλνοντας το μήνυμά σας μέσα από την φόρμα επικοινωνίας ή καλώντας μας απ’ ευθείας στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Διαθεσιμότητα
  Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Επιβεβαίωση Παραγγελίας
  Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας θα σας επιστραφεί, αυτόματα, ένα απαντητικό e-mail, το οποίο και θα επιβεβαιώνει την παραγγελία. Στην περίπτωση που η επιλογή του τρόπου πληρωμής είναι η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, δίδεται το περιθώριο αποπληρωμής των τεσσάρων (4) ημερών ώστε να θεωρηθεί η παραγγελία ολοκληρωμένη και να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής.  

Πνευματικά δικαιώματα
  Όλο το περιεχόμενο τουmeli-mele αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή ή αναδημοσίευση φωτογραφιών, κειμένων, λογοτύπων και όλου του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου meli-mele.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου